06-27194816

Zijwand Standard links

Zijwand Standard links
Zijwand Standard links
€ 132,75 excl BTW

Code: 6101666

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

  • De Standard aankleedtafel van de Rolf groep is het instapmodel van de aankleedtafels die elektrisch bedienbaar zijn. Deze aankleedtafels hebben een volledig modulaire opbouw. Hiermee kan iedere verschoonplek binnen het kinderdagverblijf modulair worden ingericht, voor een scherpe prijs, en voorzien van alle gemakken. De aankleedtafels en de wasunits zijn voorzien van een gemelamineerde toplaag.
    De basisopstelling van de Standard uitvoering bestaat uit een aankleedtafel met een hoogte van 110 cm en een breedte van 100 of 120 cm, die voorzien kan worden van een trapelement. Binnen deze lijn is ook een wasunit beschikbaar die kan worden uitgevoerd met een wasbak of een babybadje. De minimale breedte van een wasunit is 50 cm. Het blad heeft een diepte van 78 cm. De tafel en wasunit zijn leverbaar in wit en ahorn.

    Wanneer er gekozen wordt voor één aankleedtafel gecombineerd met een was- of badunit, dient er een extra linker- of rechterzijwand besteld te worden.

    Door de grote vraag naar hout- en plaatmaterialen, welke mede veroorzaakt wordt door de Covid-19, is er een beperkte beschikbaarheid van deze grondstoffen. Dit resulteert in hogere inkoopprijzen Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijzen tijdelijk aan te passen. Uiteraard verlagen wij onze prijzen weer zodra het aanbod toeneemt en de inkoopprijs daalt. Mocht u vragen hebben? Bel ons gerust!

Specificaties

Productnummer: 6101666
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<