06-27194816

Taal actief 4 Spelling verwerkingssoftware groep 5 (per ki

Taal actief 4 Spelling verwerkingssoftware groep 5 (per ki
Taal actief 4 Spelling verwerkingssoftware groep 5 (per ki
€ 8,17 excl BTW

Code: 5430619

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

 • Digitaal werken met Taal actief 4
  Taal actief is vanaf 2017-2018 ook volledig digitaal te gebruiken. Je werkt met dezelfde leerlijnen, didactiek en organisatie als bij de niet-digitale variant. Speelse en gevarieerde oefeningen en een duidelijke stapsgewijze opbouw zorgen voor een solide basis.
  Uitgangspunt bij Taal actief is dat de leerkracht – en niet de software – de regie houdt over het onderwijsleerproces.

  De voordelen van digitaal werken met Taal actief

  • Een unieke variatie in oefenvormen die de lesstof tot leven brengen, passend bij de vakdidactiek en motiverend voor de kinderen.
  • Kwalitatieve feedback die het kind echt verder helpt.
  • Ankerverhalen, hulpkaartjes en instapkaartjes zijn gedigitaliseerd.
  • De lessen zijn visueler, interactiever en boeiender met het digibord. Bij iedere opdracht staan de juiste hulpmiddelen en modellen klaar.

  Digitaal verwerken

  Na de klassikale instructie kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag met de lesstof. Ze krijgen daarbij feedback op maat. Ook is er veel variatie in oefenvormen. Kinderen oefenen daarnaast extra om hun zwakste doelen te verbeteren.

  Digitaal oefenen

  De oefensoftware is adaptief en past zich automatisch aan het niveau van het kind aan. Game-elementen en beloningsbuttons helpen de kinderen gemotiveerd te blijven. Ieder kind werkt zoop deze manier met lesstof die bij hem past.

  Toetsen en monitoren

  De digitale toetsen worden automatisch nagekeken en de resultaten worden doorgezet naar de Resultatenmonitor. Daarnaast krijg je handelingssuggesties voor na de toets. Via de Resultatenmonitor volg je in real time de voortgang van alle kinderen. Je ziet meteen wie wat heeft gemaakt en hoe dat is gegaan. Zo kun je ieder kind direct aandacht geven wanneer dat nodig is.

  Digitaliseren in je eigen tempo

  Omdat de inhoud en organisatie precies hetzelfde zijn, kun jeTaal actief Digitaal naast de papieren versie gebruiken. Je hoeft dus niet in één keer met de hele school over te stappen, maar je bepaalt zelf in welk tempo en in welke mate je digitaliseert.


  Wil je de toetssoftware voor de hele groep bestellen of per kind?
  De hele groep:
  bestel de software in één keer voor de hele groep op basis van de DUO groepsgrootte. De kinderen worden in Basispoort automatisch gekoppeld en hebben direct toegang tot de software. Komt er later in het schooljaar een kind bij in de klas dan heeft dit kind ook direct toegang.
  Per kind:
  bestel de software voor één of enkel kinderen in de klas. De ICT-coordinator koppelt de kinderen in het beheerdeel van de software, waarna de kinderen toegang hebben tot de software. Als later in het schooljaar andere kinderen ook met de software gaan werken, bestel je extra licenties.
  Licenties per kind stoppen automatisch op 31 juli.

  Bestellen licentiesoftware

  De licenties kun je in deze webshop bestellen. Ons bestelformulier komt hiermee te vervallen.
  De gegevens van DUO zijn gekoppeld aan jouw account, zodat t.b.v. de berekening direct de gemiddelde groepsgrootte wordt gebruikt.
  Door de nieuwe wetgeving op de privacy is het noodzakelijk dat er binnen jouw account een persoon is geautoriseerd om te accorderen voor de privacy en voorwaarden. Deze kan door de eindverantwoordelijke ingesteld worden bij: "Mijn account - Accounts beheren."
  Na het bestellen van het winkelwagentje ontvangt de geautoriseerde persoon een e-mail met daarin een verzoek te bevestigen ( e-procurement).
  Dit traject loopt gescheiden van de reguliere bestellingen. Na ontvangst van de autorisatie wordt de bestelling van de licentie(s) definitief.
  Vergeet niet de oude licentie(s) af te melden, bij aanschaf van

Specificaties

Productnummer: 5430619
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<