06-27194816

Rietjes en connectoren neon

Rietjes en connectoren neon
€ 42,36 excl BTW
€ 42,40

Code: 3010250

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Video

Omschrijving

 • Rietjes en connectoren in neon kleuren. De rietjes passen precies op de connectoren en zijn flexibel genoeg om bijna alles van te bouwen. Gebruik je fantasie en bouw kleurrijke creaties of volg de handleiding voor een levendige raket, maanstation of een iglo. Set bestaat uit 175 rietjes, 125 connectoren en een handleiding.
 • Creëer de meest fantasierijke bouwsels. Maak een fort, ontwerp gebouwen, bouw een spaceshuttle of een brug. Laat je fantasie de vrije loop gaan! De rietjes zijn zeer buigzaam en passen perfect op de connectoren. Lees de recensie op www.jufsanne.nl

  Tip: Bestel bij rietjes en connectoren ook onze lessenserie Winter in huis, inclusief augmented reality.

  Een iglo in jouw klas!
  In de winter wordt het buiten koud, maar ook in huis is het soms ook echt koud. Gelukkig verwarmt de centrale verwarming of de openhaard ons huis. Hoe werkt de CV eigenlijk? En hoe houden de Eskimo’s hun iglo eigenlijk warm?

  Met deze les leren de kinderen over de werking van de centrale verwarming in huis. Wat doet de winter met temperatuur en hoe werkt het in huis, dat leren de kinderen met de interactieve PowerPoint presentatie. Daarna plaatsen de kinderen een werkelijke iglo in hun klas. Hiermee leren ze over de manier van verwarmen in een iglo. Tot slot gaan de kinderen het geleerde verwerken in een spelletje of andere opdracht. De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve PowerPoint presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

  Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig te gebruiken is. Hiermee plaats je de iglo in de klas, je kunt er echt omheen lopen, aan alle kanten en van dichtbij bekijken. Door op de hotspots te klikken horen de kinderen weetjes en krijgen vragen met behulp van foto’s. Met deze les haal je de echte wereld de school in. De QR-code is 6 maanden bruikbaar. Wil je liever langer gebruik maken van de AR, informeer naar de AR-schoollicentie.

  Meld je aan en ontvang direct in je mail:

Specificaties

Productnummer: 3010250
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<