06-27194816

Osmo Numbers

Osmo Numbers
Osmo Numbers
€ 52,98 excl BTW

Code: 3840048

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

  • Osmo Numbers is een add-on spel voor het Osmo Starter Kit spelsysteem.
    Van tellen tot vermenigvuldigen. Met Numbers wordt je een meester in de getallen, van groot tot klein, even of oneven. En wanneer je speelt kun je op de iPad bubbels maken, bliksem en tornado's creëren om mooie vissen mee te redden.

    Let op: Osmo Base is hier niet bij inbegrepen, ook de iPad niet.
  • Verander je tafel in een interactief speelveld met je iPad als educatieve tool. De Osmo is een innovatieve uitvinding die je helpt bij het leren van Engelse woordjes, het leggen van tangram stukjes en het maken van tekeningen op speelse wijze die het speelveld letterlijk beïnvloeden. En dat allemaal op zo een intuïtieve wijze uitgelegd dat het niet alleen voor de kinderen ontzettend leuk is om te leren en te spelen, maar ook voor de ouders.

    De ontwikkelaars hebben met Osmo een manier bedacht om van de iPad een sociale activiteit te maken. De interactieve spelletjes zijn geschikt voor zes jaar en ouder en laten je op talloze manieren in je eentje, met vriendjes of familie al spelenderwijs leren. De Osmo bestaat uit een dock die geschikt is voor de iPad 2 of later en een spiegel die je over de camera heen schuift. Op deze manier heb je je handen vrij om te spelen en doet de Osmo app de rest.

    Let op: Het menu en de applicaties zijn in het Engels. Echter werkt Osmo op zo een intuïtieve wijze dat kinderen hier makkelijk mee uit de voeten kunnen.

Specificaties

Productnummer: 3840048
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<