06-27194816

Nieuw Nederlands Junior Lezen Antwoorden groep 7 Basis

Nieuw Nederlands Junior Lezen Antwoorden groep 7 Basis
Nieuw Nederlands Junior Lezen Antwoorden groep 7 Basis
€ 10,24 excl BTW
€ 10,32

Code: 5507962

Verpakt per:

Omschrijving

 • Nieuw Nederlands Junior is dé methode voor groep 4 t/m 8 met een compleet nieuwe aanpak voor taal- en leesonderwijs. Samenhang tussen taal, spelling en lezen staat centraal. Leerlingen krijgen de kans om te groeien en stap-voor-stap te leren. Nieuw Nederlands Junior sluit aan op Nieuw Nederlands, de meest gebruikte methode in het voortgezet onderwijs.

  Uitgangspunten Nieuw Nederlands Junior Lezen

  Goed leesonderwijs is actueel. Lees-motivatie is cruciaal om laaggeletterdheid te bestrijden. Kinderen die met plezier lezen, lezen meer en lezen daardoor beter. Nieuw Nederlands Junior Lezen zet dan ook in op leesmotivatie om zo kinderen zelfredzaam te maken in onze talige wereld.
  Nieuw Nederlands Junior Lezen garandeert dat alle leerlijnen lezen volwaardig aan bod komen voor groep 4 tot en met 8 en laat alle kinderen ongeremd genieten van rijke verhalen en teksten.

  Uitgangspunten:

  • Technisch lezen, Vloeiend lezen, Lekker lezen en Begrijpend lezen worden afwisselend en in balans aangeboden.
  Lezen is leuk! Met prikkelende vragen, verrassende taken, actuele leestips en volop variatie in tekstsoorten.
  • Alle teksten binnen een blok horen bij hetzelfde thema. Ook is er inhoudelijke samenhang met de onderwerpen die op dat moment aangeboden worden bij de zaakvakken. Kinderen lezen langere tijd binnen een breed onderwerp en vanuit verschillende invalshoeken waardoor er verdieping plaatsvindt. Zo vergroten ze hun kennis van de wereld en hun woordenschat.
  De tekst staat centraal, zowel in de lessen Begrijpend lezen, als de lessen Goed en vlot, Vloeiend en Lekker lezen. In élke les gaat het over de inhoud van de tekst, of de kinderen nu aan het decoderen zijn of aan het begrijpen.
  • Nieuw Nederlands Junior Lezen maakt differentiëren makkelijk voor leerlingen van alle leesniveaus, onder andere door preteaching, een Plusboek en samenleesboeken.
  • De methode is compact en helder gestructureerd.

  De methode kan alleen in een leerlingpakket (digitaal platform) worden besteld, dit betekent dus 1 leerlingpakket per leerling. Met het bestellen van het pakket ga je akkoord met de voorwaarden van Noordhoff. Retourneren van deze pakketten is uitsluitend mogelijk tot 14 dagen na levering. Losse onderdelen kunnen niet worden geretourneerd.

  De software van een digitaal pakket of digitaal platform is alleen te activeren met een schoolaccount en is niet voor particulieren thuis te gebruiken.

  Beschikbaarheid:
  Voor schooljaar 2021-2022 is het complete materiaal voor leerjaar 4 tot en met 7 beschikbaar.
  Groep 8 is compleet beschikbaar vanaf schooljaar 2022/ 2023.

  Nieuw Nederlands Junior Lezen leesboeken

  Bij de methode zijn samenleesboeken beschikbaar.
  Er zijn 29 samenleesboeken bij Nieuw Nederlands Junior lezen, waarbij kinderen van twee aanliggende AVI-niveaus samen kunnen lezen. Per gecombineerd AVI-niveau hebben kinderen de keuze uit drie tot vier boeken. Elk leesboek bevat teksten voor zeven weken, zodat er twee blokken lang in een boek gelezen kan worden.

  Heb je nog vragen of wil je eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met onze klantenservice: 088 410 10 20 / klantenservice@derolfgroep.nl

Specificaties

Productnummer: 5507962
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<