06-27194816

Lijn 3 leesboek thema 7 Zon, maan en sterren

Lijn 3 leesboek thema 7 Zon, maan en sterren
Lijn 3 leesboek thema 7 Zon, maan en sterren
€ 11,23 excl BTW
€ 11,70

Code: 5415106

Verpakt per:

Prijs per: Stuk

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Video

Omschrijving

 • Lijn 3 is een nieuwe taal-leesmethode voor groep 3. De kinderen gaan met buslijn 3 een jaar lang op reis door Leesstad. De vrolijke buschauffeur Ben Bus vertrekt vanaf het schoolplein en brengt de kinderen langs 12 haltes (12 thema's). Bij iedere halte maken de kinderen kennis met de letters en woorden rondom het thema. Bovendien ontdekken en leren ze er van alles over de wereld om hen heen.

  Efficiënt en doelgericht

  De meest recente inzichten op het gebied van efficiënt taal- en leesonderwijs zijn verwerkt in Lijn 3. Voorbeelden hiervan zijn: de letter centraal, directe instructie, hardop denkend voordoen (modelen) en voor-koor-door-lezen. Lijn 3 is ook een doelgerichte methode. In elke les staat één doel centraal. Het doel staat in kindertaal boven de lesbeschrijving, zodat het kan worden voorgelezen aan de kinderen. Lijn 3 heeft een bijpassende schrijfmethode: Klinkers.

  De methode in het kort:
  Samen leren lezen
  Met Lijn 3 leren de kinderen lezen uit hetzelfde leesboek met een dubbele leeslijn. Iedere leesles een gezamenlijke start en afsluiting.
  Instructie op drie niveaus
  Lijn 3 biedt u een overzichtelijke differentiatie met instructie op drie niveaus. De goede lezers krijgen instructie op hun eigen niveau. Op deze manier haalt de leerkracht het beste uit ieder kind.
  De letter centraal
  In Lijn 3 staat niet het woord, maar de letter centraal. Hierdoor leren de kinderen op een bewezen effectieve manier lezen
  Expliciete aandacht voor spelling en woordenschat
  Lijn 3 biedt aparte lessen voor spelling en woordenschat. In de spellinglessen worden de kinderen goed voorbereid op het spellingonderwijs vanaf groep 4. In de woordenschatlessen leren de kinderen nieuwe woorden binnen een betekenisvolle context
  Wereldoriënterend
  Met Lijn 3 maken de kinderen een reis langs 12 wereldoriënterende thema's waar ze van alles
  ontdekken over de wereld om hen heen. Er gaat letterlijk een wereld voor ze open, meer dan lezen alleen.

  Meer informatie over deze methode vind je hier.
  Voor de online presentatie verwijzen wij u naar de link 'Meer informatie over dit product'.

Specificaties

Productnummer: 5415106
Merk: KGRolf
Voorraad: 110
Verpakt per: / 1
Prijs per: Stuk
<