06-27194816

Join in Basics Werkboek gr 5

Join in Basics Werkboek gr 5
Join in Basics Werkboek gr 5
€ 8,20 excl BTW
€ 8,26

Code: 5412180

Verpakt per:

Video

Omschrijving

 • Voor scholen die vanaf groep 5 met Engels willen starten heeft Join in een 'instap-unit' met aparte handleiding en werkboek. Hiermee haal je de essentie van de gemiste lesstof van groep 1-4 in. De instap-unit duurt 4 weken en moet in groep 5 vóór de Unit Zero worden gegeven.
 • Join in, actief Engels voor groep 1 t/m 8. Kom uit je stoel en doe mee! Dit is een belangrijk kenmerk van Join in. Met de methode Engels voor groep 1 t/m 8 komen de kinderen letterlijk in beweging en doen spelenderwijs allerlei activiteiten met elkaar. In een realistische context werken ze naar concrete eindopdrachten toe, zodat ze echt iets doen met wat ze hebben geleerd. Hierbij staat niet de technische taalbeheersing, maar het communiceren centraal. Bovendien biedt de methode een goede basis om VVTO-school te worden. En Join in biedt meer;
  Actief bezig zijn

  Elke les van Join in heeft een actieve werkvorm, waarbij de kinderen fysiek in beweging zijn. Dit maakt de les niet alleen leuk, maar ook héél effectief.

  Engels voor het échte leven

  Het gaat in Join in niet om perfecte technische beheersing van de Engelse taal, maar om het begrijpen en overbrengen van een boodschap. Communicatie dus. Zo is Engels de classroom language. Onderwerpen komen uit het echte leven. De kinderen leren Engels tijdens de uitvoering van activiteiten of het maken van een concrete eindopdracht. Dit motiveert enorm! Bekijk hier een filmpje van een Engels liedje.

  Meer Engels op een nuttige manier

  Met Content Language Integrated Learning (CLIL) geef je een ander vak in de Engelse taal. Hiermee verruim je de lestijd voor Engels, terwijl de inhoud van het andere vak centraal blijft staan.

  Geschikt voor VVTO-keurmerk

  Vroeg starten met Engels is belangrijk voor kinderen. Join in biedt alle kenmerken die bijdragen om een VVTO-keurmerk (Vroeg VreemdeTalenOnderwijs) te behalen.

  Combinatiegroepen

  Join in is ontwikkeld met veel aandacht voor combinatiegroepen. Woorden en onderwerpen zijn vooral geclusterd rond een thema. Hierbij maakt Join in geen onderscheid in niveau tussen de leerjaren 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6 en 7 en 8.

  Voor scholen die vanaf groep 5 met Engels willen starten heeft Join in een 'instap-unit' met aparte handleiding en werkboek. Hiermee haal je de essentie in van de gemiste lesstof van groep 1-4. De instap-unit duurt 4 weken en deze moet in groep 5 vóór de Unit Zero worden gegeven.

  Meer informatie over deze methode? Klik hier.

Specificaties

Productnummer: 5412180
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<