06-27194816

Informatie reeks plus 17-1 (389-400)

Informatie reeks plus 17-1 (389-400)
Informatie reeks plus 17-1 (389-400)
€ 76,02 excl BTW
€ 77,83

Code: 5521556

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

 • Op de grens van basisschool en voortgezet onderwijs
  Oudere kinderen hebben veel verschillende interesses: hun wereld wordt immers groter. De serie Informatie bedient ze op hun wenken met een brede keus aan boeiende thema's. Er is voor elk wat wils. Heldere flapteksten, een grote titelposter en docukit maken het makkelijk het juiste boekje te kiezen.
  Teksten op het juiste niveau

  De teksten zijn afgestemd op de voorkennis en het niveau van oudere kinderen. Moeilijke woorden worden in de tekst en in een trefwoordenlijst verklaard. De boekjes hebben een vaste opbouw en zijn uitgevoerd in full colour. Er is veel functioneel beeldmateriaal, zodat de boekjes ook geschikt zijn voor minder talige kinderen.
  Differentiëren met Plusboekje

  Wil je differentiëren? Bij elk deeltje verschijnt een Plusboekje met verwerkingsvragen en -opdrachten op vier niveaus: van vragen voor alle kinderen tot opdrachten die passen bij de creativiteit van het individuele kind. Ze kunnen hun antwoorden zelf controleren met de losse antwoordkaart. Voor wie nog meer wil weten, is er een schat aan leestips.
  Op veel fronten inzetbaar

  De serie is een rijke bron voor projecten, werkstukken of spreekbeurten. De inhoud is gecheckt door deskundigen, dus betrouwbaar. Spelenderwijs trainen de leerlingen vaardigheden als studerend lezen, informatie verwerken en zelfstandig werken. Informatie biedt uitgelezen verdieping bij de zaakvakken en goede achtergrondinformatie bij actuele onderwerpen

Specificaties

Productnummer: 5521556
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<