06-27194816

De wereld in getallen 5 antwoordenboek blok 6 groep 5

De wereld in getallen 5 antwoordenboek blok 6 groep 5
De wereld in getallen 5 antwoordenboek blok 6 groep 5
€ 6,79 excl BTW

Code: 5410815

Verpakt per:

Prijs per: Stuk

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

 • Het pakket bevat alle werkboeken, een toetsboek en een licentie. Dit pakket van licentie en werkboekjes moet jaarlijks per leerling weer opnieuw worden besteld.
  De licenties voor bestellingen na 1 mei 2021 gelden voor schooljaar 2021-2022. Wil je een licentie voor schooljaar 2020-2021, dan graag even contact opnemen met onze klantenservice via 088 4101020 of klantenservice@derolfgroep.nl

  Uitgangspunten en doelstellingen

  De didactiek van De wereld in getallen 5 is gebaseerd op de laatste didactische inzichten en resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Met behulp van het hoofdfasenmodel, het drieslagmodel en het handelingsmodel worden de onderwijsbehoeften van kinderen snel en scherp aan het licht gebracht. Sterke rekenaars zijn snel in beeld en rekenproblemen worden in de kiem gesmoord.

  Leerstofinhoud

  De modellen uit het protocol ERWD zijn in De wereld in getallen 5 volledig verwerkt.
  Zo is elke leerlijn is opgebouwd aan de hand van het hoofdfasenmodel.
  In de handleiding iszijn de modellen zichtbaar gemaakt.
  De leerlijnen zijn getoetst aan de nieuwe tussendoelen en leerlijnen (TULE) van SLO en de kerndoelen primair onderwijs.


  Differentiatie & zorgverbreding

  In de groepen 3, 4 en 5 is het startniveau van de les voor de hele groep gelijk. Iedere dag hebben alle kinderen de mogelijkheid om het moeilijkste niveau te behalen. Iedere dag wordt er gekeken welke kinderen verlengde instructie nodig hebben.
  Vanaf groep 6 bereidt De wereld in getallen 5 de kinderen voor op het behalen van de doelen op het streefniveau. De zwakke rekenaars worden voorbereid op het behalen van de fundamentele rekendoelen. Iedere les is er voor die kinderen de mogelijkheid om voor dat doel de instructie en verwerking op het hogere 1S niveau te maken.
  De wereld in getallen 5 biedt voor de sterkste rekenaars een uitgewerkte compactingroute met aanvullende plusopdrachten.

  Verwerking & Toetsing/evaluatie

  Op vrijdag aan het eind van elke week (les 5, 10 en 15) van elk blok vindt de les 'Test-je' plaats. Nu wordt duidelijk of de kinderen de doelen van die week beheersen.

  Meer informatie

  Aandacht voor 21e-eeuwse vaardigheden: Eureka. Eureka is de naam van het uitdagende, rekenwiskundige vraagstuk, waarmee elk blok in De wereld in getallen 5 wordt afgesloten.
  Week 3 staat in het teken van meten en meetkunde. In deze week vindt de projectles plaats: een doeles waarin ervaren, verklaren en verbinden centraal staan. De kennis die de kinderen hier opdoen vormt de basis voor latere doelen binnen dit domein.


  Korte samenvatting

  • De beste rekendidactiek, uitdagend en preventief.
  • Maximale ondersteuning voor jou als leerkracht.
  • Een uitgedacht programma van 36 weken met veel ruimte voor zelfstandig werken.
  • Een jaarprogramma van 9 blokken van 4 weken.
  • 1 domein per week, 1 doel per les
  • Zelfstandige start van de les waarmee voorkennis wordt opgehaald: startopgave
  • Wereldse filmpjes en Eurekalessen, waarin kinderen zich verwonderen over reken-wiskundige problemen
  • Er is één licentie waar digibordsoftware en oefensoftware samen in worden aangeboden.

  LET OP! Sinds schooljaar 2020/2021 kunnen de verbruiksmaterialen alleen in leerlingpakketten worden besteld. Met het bestellen van deze pakketten ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden van Malmberg. Retourneren van deze pakketten is uitsluitend mogelijk tot 14 dagen na levering. Losse onderdelen kunnen niet worden geretourneerd.

Specificaties

Productnummer: 5410815
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per: Stuk
<