06-27194816

Brandaan 2 verwerkingssoftware thema 6 t/m 10 groep 7-8

Brandaan 2 verwerkingssoftware thema 6 t/m 10 groep 7-8
Brandaan 2 verwerkingssoftware thema 6 t/m 10 groep 7-8
€ 7,11 excl BTW

Code: 5430778

Verpakt per:

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

 • In de verwerkingssoftware leren en verwerken de leerlingen ieder thema van Naut Meander Brandaan volledig digitaal. Ze gebruiken de software in elke les, met uitzondering van de toetsles. De leerlingen navigeren zelf gemakkelijk door het programma. Ze kunnen opdrachten eventueel overslaan en op een later tijdstip maken. Je bepaalt welke keuzevrijheid zij daarbij hebben. De software is verrijkt met voice-overs (handig voor dyslectische leerlingen) en filmpjes die extra uitleg geven bij begrippen. In de Resultatenmonitor zie je in één oogopslag bij welke opdrachten de leerlingen zijn en hoe zij de opdrachten tot dan toe hebben gemaakt. Op basis van deze informatie kun je tijdens de les bepalen of en waar extra instructie of begeleiding nodig is.

  Toetssoftware groep 5 t/m 8

  De digitale toetsen zijn hetzelfde als de toetsen op papier. Het voordeel is dat je de toetsen niet zelf hoeft na te kijken. De software doet het automatisch en geeft jou de resultaten op het gebied van kennis én vaardigheden.

  Resultatenmonitor

  Met de Resultatenmonitor heb je online een actueel overzicht van alle toets- en leerresultaten. Je kunt realtime zien waar de kinderen mee bezig zijn in de oefensoftware. Zo help je kinderen die dat nodig hebben op het juiste moment.

  Zekerheidsgarantie

  Wanneer eerder de boeken van Meander 2 aardrijkskunde zijn aangeschaft, kun je voor de verwerkingssoftware gebruikmaken van de zekerheidsgarantie. Je betaalt dan slechts een kleine meerprijs voor de extra (digitale) drager van de lesmethode. Bij bestellingen met zekerheidsgarantie ontvangen wij graag ter controle de aanschaffactuur van het foliomateriaal.

  Wil je de toetssoftware voor de hele groep bestellen of per kind?
  De hele groep:
  bestel de software in één keer voor de hele groep op basis van de DUO groepsgrootte. De kinderen worden in Basispoort automatisch gekoppeld en hebben direct toegang tot de software. Komt er later in het schooljaar een kind bij in de klas dan heeft dit kind ook direct toegang.
  Per kind:
  bestel de software voor één of enkel kinderen in de klas. De ICT-coordinator koppelt de kinderen in het beheerdeel van de software, waarna de kinderen toegang hebben tot de software. Als later in het schooljaar andere kinderen ook met de software gaan werken, bestel je extra licenties.
  Licenties per kind stoppen automatisch op 31 juli.

  Bestellen licentiesoftware

  De licenties kun je in deze webshop bestellen. Ons bestelformulier komt hiermee te vervallen.
  De gegevens van DUO zijn gekoppeld aan jouw account, zodat t.b.v. de berekening direct de gemiddelde groepsgrootte wordt gebruikt.
  Door de nieuwe wetgeving op de privacy is het noodzakelijk dat er binnen jouw account een persoon is geautoriseerd om te accorderen voor de privacy en voorwaarden. Deze kan door de eindverantwoordelijke ingesteld worden bij: "Mijn account - Accounts beheren."
  Na het bestellen van het winkelwagentje ontvangt de geautoriseerde persoon een e-mail met daarin een verzoek te bevestigen ( e-procurement).
  Dit traject loopt gescheiden van de reguliere bestellingen. Na ontvangst van de autorisatie wordt de bestelling van de licentie(s) definitief.
  Vergeet niet de oude licentie(s) af te melden, bij aanschaf van een nieuwe licentie.


  Heb je nog vragen over de software of wil je eerst een prijsopgave? Neem dan s.v.p. contact op met onze klantenservice op 088 410 10 20 of mail naar klantenservice@derolfgroep.nl

  Ben je klant bij Koks Gesto Caribbeans stuur dan een e-mailbericht naar Pellegrom@kgcaribbeans.com

Specificaties

Productnummer: 5430778
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<