06-27194816

Brandaan 2 leerwerkboek thema 6 groep 7-8

Brandaan 2 leerwerkboek thema 6 groep 7-8
Brandaan 2 leerwerkboek thema 6 groep 7-8
€ 7,13 excl BTW
€ 7,43

Code: 5413095

Verpakt per:

Prijs per: Set van 5

Levertijd mits vooradig: 1-3 werkdagen
Review dit product als eerste
(0 recensies)

Omschrijving

 • In dit thema beleef je de grote veranderingen die in de zeventiende eeuw in de Republiek plaatsvonden. Je leest hoe water land werd en hoe wetenschappers ontdekkingen deden over de wereld en het heelal. Je maakt kennis met schilders die nu nog steeds beroemd zijn. En je komt erachter hoe de kleine, rijke Republiek in de zeventiende eeuw geregeerd werd.
 • Om de wereld te begrijpen hebben kinderen kennis nodig van aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. Maar aan kennis hebben ze tegenwoordig niet genoeg, ook het beheersen van 21e eeuwse vaardigheden is in de huidige maatschappij essentieel.
  De nieuwe methode Brandaan integreert kennis én vaardigheden op een unieke manier, zodat kinderen optimaal zijn voorbereid op de toekomst. Met Naut Meander Brandaan gaan kinderen zelfverzekerd de wereld in!

  Kenmerken

  Unieke integratie kennis, vaardigheden en toepassen
  Brandaan biedt een gedegen kennisopbouw. Bovendien besteedt de methode expliciet aandacht aan het aanleren en toepassen van de 21e eeuwse vaardigheden. Alles komt samen in een toepassingsopdracht, waarbij de kinderen samenwerken aan een concreet eindproduct. De kinderen worden zowel getoetst op kennis als op vaardigheden

  Complete leerlijn 21e eeuwse vaardigheden

  Brandaan is de enige methode met een compleet uitgewerkte leerlijn 21e eeuwse vaardigheden. Deze vaardigheden zijn vertaald in concrete taken. Zo zijn ze direct toepasbaar in de klas.

  Thematisch en wereldoriënterend werken

  Brandaan werkt thematisch en wereldoriënterend. Elk thema vormt een afgerond geheel. De thema's zijn ingestoken vanuit één van de vakken. Ook is er samenhang tussen de vakgebieden. Zo worden de vaardigheden in alle vakken op dezelfde manier toegepast. Ook zijn de vakken via overkoepelende thema's met elkaar verbonden.

  Structuur

  • Materiaal voor de bovenbouw is geschreven op twee niveaus: groep 5-6 en groep 7-8
  • Elk niveau: 10 thema's per vak
  • Materiaal voor groep 3 en 4 bestaat uit 16 thema's (8 voor groep 3 en 8 voor groep 4)

  Materialen

  Met Brandaan kun je in je eigen tempo digitaliseren. De materialen zijn zowel digitaal, als op papier beschikbaar.
  Bladeren door een thema? Je kunt door een thema bladeren van een aantal handleidingen en leerwerkboeken van Naut Meander Brandaan.

Specificaties

Productnummer: 5413095
Merk: KGRolf
Voorraad: 100
Verpakt per: / 1
Prijs per: Set van 5
<